Toestellen
08 mei 2011 - Ron Smeets

Uitgebreide videopreview van de Samsung Galaxy S II

Deze week wordt de Samsung Galaxy S II officieel in Nederland geintroduceerd. Samsung heeft het nog niet bevestigd, maar de kans is groot dat het toestel ook voor het eind van deze week al in de winkels zal liggen, los van de parallel importkanalen die de Samsung Galaxy S II al kunnen leveren.

Tracy en Matt maakten onderstaande uitpakvideo en preview. Als je 30 minuten de tijd hebt en van plan bent de Galaxy S II aan te schaffen, dan moet je deze video zeker even bekijken. Wij krijgen ons demo exemplaar aanstaande woensdag pas, helaas ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=-r4bmLfnIAI

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.