Toestellen
17 september 2014 - Ron Smeets

Uitgebreide videopreview van de iPhone 6 en 6 Plus

Vrijdag worden, onder andere in de VS en Duitsland, de eerste iPhone 6 exemplaren uitgeleverd en in de winkelschappen gelegd en het zal weer een gekte worden, zoveel is zeker.

Een Koreaanse site kreeg de twee iPhone 6 modellen al in handen en maakte van beide toestellen een videopreview. Daarin komen natuurlijk de specs en het design aan bod, een vergelijk met vorige modellen en de liggende modus van de iPhone 6 wwordt gedemonstreerd. In totaal ruim 11 minuten kijkplezier. 

Om te bewijzen dat ze een echte iPhone 6 in handen hebben wordt ook geel even een Facetime gepsrek opgezet met een oude iPhone. 

http://www.youtube.com/watch?v=f6P4UkpmhxMhttp://www.youtube.com/watch?v=-9gbf39DJLo

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.