Toestellen
23 februari 2008 - Ron Smeets

Uitgebreide videodemo van de SE G700 en G900

Volgens de makers zelf worden de G700 en de G900 de nieuwe trendsetters als het gaat om mobiele organisers met een belfunctie. Zo werden ze in ieder geval wel gepresenteerd tijdens de Sony Ericsson persconferentie in Barcelona.

Er is misschien wat veel achtergrondgeluid en het beeld is niet altijd even scherp, maar onderstaande, bijna vijf minuten durende, videodemo van de twee 'G' modellen geeft wel een goede indruk van de mogelijkheden van zowel de G700 als de G900. Enjoy!

Via: Into MobileGerelateerde links:
Sony Ericsson @ MWC deel 3: G700 en G900
Vreemde toestelnamen op Sony Ericsson website
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.