Toestellen
29 juli 2016 - Ron Smeets

Uitgebreide videodemo van de Samsung Galaxy Note 7 Werkend prototype duikt op voor een Chinese camera

Over enkele dagen wordt de Galaxy Note 7 officieel gepresenteerd door Samsung. Inmiddels zijn al heel wat kiekjes, persafbeeldingen en specs van het toestel uitgelekt. Uiteraard is het afwachten tot 2 augustus voordat met zekerheid gezegd kan worden of al deze geruchten in de buurt van de waarheid kwamen.

Hetzelfde geldt voor onderstaande video die in Azié opdook, en die ik voor de zekerheid maar even gedownload heb. In deze ruim 11 minuten durende video is een werkend prototype van de Galaxy Note 7 te zien. Het lijkt zelfs een versie zonder Edge scherm, wat de geruchten rondom de komst van twee uitvoeren (met en zonder gebogen scherm) weer doet aanwakkeren.

De kans bestaan natuurlijk ook dat Samsung het prototype heeft 'verpakt' in een andere, verhullende, behuizing. Ik vind het toestel er in ieder geval redelijk 'plomp' uitzien. Hij lijkt ook niet helemaal op de Note 7 (Edge) afbeeldingen die eerder al uitlekten. Enfin, oordeel zelf maar... en over vier dagen weten we veel meer ;)

https://youtu.be/Ucaq4a7zORM

Via (Weibo, Chinees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.