Accessoires
14 december 2010 - Ron Smeets

Uitgebreide Sony Ericsson LiveView demo (video)

De Sony Ericsson Liveview is een handig gadget voor op je revers op om je pols. Hij is een stuk kleiner en handzamer dan de Bluetooth horloges van enkele jaren geleden, voorzien van een touchscreen display en met iets meer (social media) functies.

Kortom, je kunt je Android (minimaal 2.1) toestel gewoon in je zak laten zitten als je belt, SMS't, muziek luistert of je agenda, twitter of facebook meldingen wilt checken. Ow ja, en je kunt er natuurlijk ook op zien hoe laat het is en hoeveel power je accu nog heeft. Hieronder kun je een zeer uitgebreide (ruim 14 minuten) videodemo van dit Bluetooth gadget bekijken.

In de video wordt de LiveView letterlijk van A tot Z bekeken, van de installatie tot en met de diverse functies. Enjoy! Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.