Toestellen
23 maart 2011 - Ron Smeets

Uitgebreide (Russische) videopreview Samsung Galaxy S II

Het duurt nog even voordat de Samsung Galaxy S II bij ons in de winkels ligt. Op het Mobile World Congress kon ik er zelf al wel even mee 'spelen', maar dat was zeker niet lang genoeg om er een goed oordeel over te kunnen vormen, alhoewel mijn eerste indruk behoorlijk positief was.

De Russiche boys van Gagadget maakten onlangs een ruim 11 minuten durende videopreview van het toestel en twee kortere filmpjes van de camera prestaties. Helaas is mijn Russisch niet goed genoeg (ahum) om te verstaan wat ze er van vinden, maar volgens Google Translate ;-)) waren ze behoorlijk onder de indruk van de Samsung Galaxy S II. Kijk zelf maar.

De twee filmpjes die met de camera van de Galaxy S II geschoten zijn:

Via (Google Translate)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.