Toestellen
23 februari 2009 - Ron Smeets

Uitgebreide preview Palm Pre

Onze eigen Cowboy Chris kon vorige week in Barcelona al twee korte videopreviews van de veelbesproken Palm Pre schieten en die werden bijzonder goed bekeken.

Zou het dan toch nog gebeuren dat Palm overleeft? Het nieuwe WebOS wordt in ieder geval door vrijwel iedereen zeer positief ontvangen. We zullen zien!

Heb je nog een half uurtje de tijd, dan moet je zeker onderstaande videopreview van de Palm Pre even bekijken. De moeite meer dan waard!

Overigens is dit niet de enige lange preview. Eind Januari dook er ook al eentje op.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.