Reviews
03 november 2014 - Ron Smeets

Uitgebreide hands on van de Galaxy Note Edge Gebogen scherm lijkt een gimmick

De presentatie van de Galaxy Note Edge deed wel wat hoofden draaien, vorige maand in Berlijn. Sindsdien is het echter redelijk stil rondom deze bijzondere tablet met zijn gebogen scherm dat doorloopt tot en met de zijkanten. Deze week werd wel bekend dat NTT Docomo, in Japan, het toestel nog voor het eind van deze maand (oktober) gaat verkopen.

Hieronder kun je genieten van een ruim zeven minuten durende hands on video met de Note Edge in de hoofdrol. Dat wil zeggen; het toestel is tot een minuut of vijf zelf te zien. Daarna wordt nog twee minuten nagepraat ;)

Overigens ben ik zelf ook wel heel erg benieuwd naar de manier waarop het scherm aan de zijkant, dat dus afwijkende features heeft, in de praktijk functioneert. Helaas zijn in Nederland nog geen demo toestellen beschikbaar en het is ook nog niet bekend of, en zo ja wanneer, de Galaxy Note Edge bij ons beschikbaar zal komen.

http://youtu.be/EnAB-MZi7FQ

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.