Nieuws
16 december 2010 - Ron Smeets

Uitgebreide Android 2.3 videodemo

Android 2.3 is begin deze maand officieel gepresenteerd. De eerste toestellen met het nieuwe Android OS moeten bij ons nog in de winkels verschijnen en/of ge-uopgrade worden. In de VS (vandaag) en Engeland (20 december) kunnen Android fans de Google Nexus S al in de winkels gaan bewonderen en kopen.

De boys van IntoMobile maakten onderstaande, ruim 12 minuten durende, videodemo van Android 2.3. Daarin komen alle belangrijke en nieuwe features (zoals NFC, de browser en tekstverwerking / invoer) aan de orde. Enjoy!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.