Toestellen
15 november 2007 - Ron Smeets

Uitgebreid interview met de ontwerper van de N82

De boys van The Nokia Blog waren gisteren ook in Finland bij de presentatie van de N82.

Na afloop hebben zij een uitgebreid interview met de ontwerper van de N82, Tomoharu Yazawa, gehouden. Het complete, 23 minuten durende, gesprek is op video vastgelegd met een N95.

Voor de liefhebbers is dit het kijken meer dan waard, ondanks het feit dat Tomoharu op enkele vragen niet mocht antwoorden.

De video opent nu nog in een apart venster (is even niet anders met QuickTime filmjes bij ons), maar ik zal hem later vandaag in delen ook via Youtube 'embedden'.Gerelateerde links:
Camera van de N82 beter dan die van de N95?
Uitpakvideo van de Nokia N82
Nokia N82 nu officieel aangekondigd
Nokia countdown: Woensdag 14-11 om 13u00
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.