Toestellen
30 mei 2007 - Ron Smeets

Uiterst complete Asus M530w smartphone

Ruim een half jaar geleden schreef ik al over een Asus Smartphone, de Mars II, die veel weg had van een van de vele HTC modellen, de TyTn.

Sinds afgelopen weekend is de M530w volop in het nieuws, een nieuwe Smartphone van Asus die wederom de nodige trekjes van een HTC model heeft, de Excalibur om precies te zijn.

De M530w ziet er bijzonder fraai uit en is bovendien ook zeer compleet uitgevoerd: Tri-band GSM, GPRS, 3G UMTS, WiFi, Bluetooth 2.0, een 416MHz processor, 2MP camera, front cam voor videobellen, 256MB Flash-ROM, 64MB SDRAM, microSD geheugenkaart, een qwerty toetsenbord en Windows Mobile 6 als operating systeem.

Verder beschikt ie ook over een multimedia speler (o.a. MP3, MP4, WMA, AAC) en een 2.4 inch touchcreen display. De afmetingen bedragem 117x65x13.8mm (hxbxd) en hij weegt 135 gram.

Via: PDA France (Franstalig)Gerelateerde links:
Nieuwe Asus Smartphones
Full display concept GSM van ASUS
Asus P735 heeft UMTS en WiFi maar geen GPS
ASUS Karaoke GSM
ASUS Smartphones voor O2 en Vodafone op komst
ASUS op de HTC toer
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.