Nieuws
27 september 2011 - Ron Smeets

Uitbreiding Mobile Cowboys op komst

Het zal de regelmatige lezer niet ontgaan zijn dat de toestel database van Mobile Cowboys een beetje (ahum) verouderd is. Daar komt binnenkort echter verandering in.

Wij werken op dit moment hard aan de bouw van twee nieuwe onderdelen. Eentje is dus een nieuwe, actuele, toestel database. De tweede nieuwe dienst wordt een onafhankelijke toestel- en abonnementen vergelijker.

Als de planning gehaald wordt dan zullen beide nieuwe onderdelen binnen twee weken online staan. Stay tuned dus! Hieronder kun je alvast een kleine sneak preview zien van de nieuwe toestel database. De vergelijker houd ik op dit moment nog even 'geheim' ;-)) Ik ben natuurlijk wel al benieuwd wat jullie vinden van deze vernieuwingen. Een welkome toevoeging?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.