Toestellen
19 mei 2012 - Ron Smeets

Uitbreidging Samsung Galaxy familie; Forge, Victory en nog 3

De Samsung Galaxy familie wordt binnenkort mogelijk verder uitgebreid. De Koreaanse fabrikant heeft namelijk zes nieuwe toestelnamen 'gererigstreerd' bij de USPTO, het Amerikaanse patent- en merkenbureau. Vijf daarvan dragen ook de Galaxy naam, de zesde is de (Samsung) Lunge.

Of dit ook allemaal smartphones worden is nog maar de vraag. Samsung gebruikt de Galaxy naam immers ook voor andere producten zoals MP3 spelers.

Daarnaast zouden dit natuurlijk ook namen kunnen zijn voor (provider)varianten van bestaande Galaxy toestellen. Enfin, de vijf Galaxy's waarvoor dus een merknaamregistratie aangevraagd is zijn: de Galaxy Forge, Galaxy Victory, Galaxy Rivet, Galaxy Mission en de Galaxy Wield. Meer informatie is nog niet beschikbaar.

Via, Via, Via, Via, Via, Via, (USPTO documenten)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.