Toestellen
07 oktober 2007 - Ron Smeets

Uit de oude doos: Nokia 7650

Helaas heb ik 'm zelf niet meer, maar dit was toch echt de eerste serieuze camphone die op de markt kwam, eind 2002.

Natuurlijk, de camera had niet meer dan 0.3 megapixels (640x480) en het toestel voelde aan als een baksteen, maar dat deerde de gemiddelde (mobiele) gadget freak allerminst.

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik de zwarte uitvoering zoals die op deze foto staat (nog eentje na de klik) nog niet eerder gezien heb. Ziet er wel gaaf uit.

Bij deze doe ik dan ook een oproep. Als iemand nog een werkend exemplaar van de 7650 heeft liggen en er vanaf wil dan hoor ik graag wat je er voor wilt hebben. . .

Via: JustAMPGerelateerde links:
Nokia 6500 ook in het zwart
Straks ook een 8GB versie van de N95?
Nokia E50 nu ook in het zwart
Nokia's nieuwe slider phone ?
Camphone gebruiker gearresteerd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.