Entertainment
29 november 2012 - Ron Smeets

Uit de oude doos en zo de blender in: Nokia 3310

Ik heb al heel wat 'Will it Blend', en andere destructieve, gadget video's gezien, maar dit slaat werkelijk alles. Hoe kun je het in hemelsnaam over je hart krijgen om een van de beste mobiele telefoons ooit na zoveel jaren trouwe dienst in een blender te stoppen.

Ik bedoel; een iPad, Samsung Galaxy S III, BlackBerry Bold 9900, HTC One X of de iPhone 5? Ze mogen er van mij allemaal in. Maar niet de Nokia 3310! Respect voor de oudjes a.u.b! Schandalig en heel erg pijnlijk om te moeten aanzien ;-)))

http://www.youtube.com/watch?v=8Sbizs-qAwY

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.