Toestellen
11 december 2006 - Ron Smeets

'Two Minute' videoreview van de Samsung D830

Het is momenteel de platste clamshell die te koop is en de dames van Shiny Shiny hebben 'm in doorgelicht en hun oordeel in een twee minuten durende videoreview samengevat.

De Samsung D830 is plat, mooi, maar heeft een te klein extern display en moeilijk bruikbaar keypad doordat de toetsen afgewerkt zijn op een volledig glad oppervlak zonder scheiding tussen de toetsene en bovendien ook geen key-click produceren. Hierdoor is het heel makkelijk om het verkeerde nummer in te toetsen en moet je ook telkens controleren of het (juiste) nummer wel echt ingetoetst is.

Bron: Shiny ShinyGerelateerde links:
Samsung heeft een clamshell van 9.9 milimeter
Samsung introduceert drie Ultra(platte) toestellen
Nu ook UMTS versie van de Samsung Ultra Edition
Video review van de BlackBerry Pearl
One Minute video review van de Nokia 5500
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.