Geruchten
11 december 2012 - Ron Smeets

Twitterlek: lijst met HTC toestellen die Jelly Bean krijgen

Medio november maakte HTC bekend dat eerst de toestellen die dit jaar (in 2012 dus) op de markt gekomen zijn geupgrade gaan worden naar Android Jelly Bean. Op basis daarvan kun je heel simpel een lijstje met toestelmodellen maken. 

Gisteren dook zo'n lijstje op via de Football4PDA twitterfeed; een bron die al vaker mobiele, en OS update, informatie heeft laten lekken. Enfin, het lijstje met 'Jelly Bean' HTC's is niet echt verrassend. Bovendien staat ook de HTC One X Plus ertussen... Uhmm, die heeft al Jelly Bean.

Deze codenamen horen bij onderstaande toestellen:
- HTC One X+, HTC One XL, HTC One S, HTC EVO 4G, HTC One SV, HTC One S C2, HTC Droid Incredible 4G, HTC J, HTC One VX 

Net als enkele weken geleden lijkt ook de HTC One V als een van de weinige '2012 toestel' buiten de boot te vallen, maar ook de goedkopere Dexire X en Desire C staan er (nog) niet tussen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.