Toestellen
06 februari 2009 - Ron Smeets

Twitter phone van INQ op komst

Een tjdje geleden introduceerde de relatief onbekende Engelse toestel fabrikant INQ haar eerste mobieltjs, de INQ1. Dat toestel viel vooral op door de integratie van Facebook.

Binnenkort, zo meldt de fabrikant, komt men met een tweede toestel op de proppen die, heel origineel, de naam INQ2 zal krijgen. Als de berichten kloppen dan zal dat toestel nog meer geënt worden op Mobile Social Networks en Microblogging. Zo zal de INQ2 onder andere standaard voorzien worden van Twitter functies.

Foto via: Engadget Mobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.