Toestellen
03 maart 2011 - Ron Smeets

Twintig minuten met de Sony Ericsson Xperia Arc

Uitpakvideo's van nieuwe toestellen die nog niet in de winkels liggen zijn maar af en toe leuk. Veel interessanter zijn natuurlijk de (uitgebreide) videopreviews die her en der opduiken in de weken (of maanden) tussen de lancering en winkel release.

Neem bijvoorbeeld de Sony Ericsson Xperia Arc. Die heb ik zelf ook al enkele keren in handen gehand en gepreviewd. Hieronder staat nog een, iets langere, videopreview van dit toestel. Al met al ruim twintig minuten kijkplezier ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.