Nieuws
13 oktober 2009 - Ron Smeets

Twin Towers terug in New York dankzij Augmented Reality 3D

Cool dit. Onlangs introduceerde Layar ook al een 3D 'laag' voor haar Augmented reality Browser. WikiTude, een vergelijkbare service uit Oostenrijk heeft dit voorbeeld gevolgd met de release van hun World Browser 3D.

Daarmee kun je onder andere op de plek van het voormalige WTC in New York (aka The Twin Towers) nog een keertje zien hoe het er op die plek vóór 11 September 2001 uitzag ;-) Een videodemo van de WikiTude World Browser 3D kun je hieronder bekijken.

Wikitude Augmented Reality: WTC - Its not there but its there from Wikitude on Vimeo.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.