Toestellen
15 september 2005 - Ron Smeets

'Tweeweg' slider van LG

Het Koreaanse LG heeft een originele oplossing bedacht om een smartphone met cam, GPS navigatie, Bluetooth en groot kleurendisplay redelijk handzaam te houden.

De nieuwe KP-4000 is een slider die zowel naar boven, voor de cam, als naar beneden, voor het keypad, open kan schuiven.

Helaas is het toestel voorlopig alleen in Korea te krijgen, maar ik denk dat het idee van deze 'tweeweg' slider snel navolging zal vinden van andere merken die wel op de Europese markt opereren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.