Toestellen
26 april 2007 - Ron Smeets

Tweede Symbian Smartphone van Samsung

Tijdens een Symbian event in Madrid kondigde Samsung haar nieuwste Series 60 Smartphone aan, de SGH-i400. Het is de bedoeling dat dit toetsel in Juli het eerst in Rusland uit zal komen, gevolgd door de rest van Europa, kort daarna.

Met de i400 doelt Samsung op Smartphone gebruikers die niet alleen een 'slimme' GSM willen hebben, maar ook eentje die stijlvol en compact vormgegeven is.

Of de gemiddelde Smartphone gebruiker echter zit te wachten op een toestel zonder QWERTY toetsenbord vraag ik mij af.

De specs van de i400 slider mogen er verder best zijn. Behalve het S60 OS heeft ie onder andere een 2MP camera, 2.3inch display, Bluetooth met A2DP en microSD geheugenkaart. geen woord over UMTS of HSDPA echter. . .Gerelateerde links:
Symbian bereikt mijlpaal van 100 miljoen
Ook een nieuwe Symbian Smartphone van Samsung
Samsung Symbian Smartphones op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.