Wearables
21 augustus 2015 - Ron Smeets

Tweede generatie van de Moto 360 wordt al gedragen Motorola's nieuwe slimme horloge zit al om de polsen van medewerkers

Dat Motorola binnenkort de tweede generatie van de Moto 360 smartwatch gaat onthullen is een kwestie van tijd. De afgelopen maanden doken al foto's van vermeende accessoires op en het toestel zelf was ook te zien in een gelekte promo video van de fabrikant.

In Chicago, waar het hoofdkantoor van Motorola staat, is de nieuwe Moto 360 al om de pols van, waarschijnlijk, een medewerker gespot. Dat zal ongetwijfeld voor testdoeleinden zijn. Zonder referentie van het eerste model is echter niet te zien of de tweede generatie van de Moto 360 ook kleiner is zoals in eerdere geruchten gemeld werd. Dat het slimmer horloge op de foto hieronder niet de oude versie is kun je zien aan de positie van de bedieningsknop. Die zit namelijk op een iets andere plek. De zogenaamde 'lekke band', ofwel het afgevlakte scherm aan de onderzijde, is wel nog altijd te zien. Dat werd eerder ook al gemeld en is jammer.

UPDATE (22-08, 09u35): Hieronder nog een tweede foto waarop de brons (of koper) kleurige versie van de nieuwe Moto 360 gedragen wordt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.