Nieuws
22 februari 2008 - Redactie MobileCowboys

Tweede editie van het VoIP Event op 2 April

PERSBERICHT - Op 2 April zal het VoIP Event voor de tweede keer worden georganiseerd door Jakajima BV. Locatie is de High Tech Campus te Eindhoven. Het Event bestaat uit een seminar en een beurs.

VoIP (Voice over Internet Protocol) is een hot topic in de telecom- en de IT wereld. Termen als SIP, Unified Communications, IP telefonie, ENUM, Google Talk en Skype worden te pas en te onpas gebruikt. De eindgebruiker (zowel de consument als het bedrijfsleven) weet niet of nauwelijks welke mogelijkheden VoIP biedt. Vaak is ook op de winkelvloer de kennis ontoereikend.

Vendors, operators, ISP en managed VoIP aanbieders storten zich vol overgave op de markt. Het kanaal (B2B en B2C) en de eindgebruiker moet uit dit brede aanbod van hardware, software en services een keuze maken.

Om inzicht te geven in de ontwikkelingen van VoIP en daarmee ondersteuning te bieden bij de keuzeprocessen, zowel voor B2C als B2B, organiseert Jakajima voor de tweede keer het VoIP Event.

Het seminar programma is gesplitst in een B2B en B2C programma, zodat elke bezoeker een keuze kan maken die optimaal aansluit bij zijn of haar professie en interessegebied.

Industrieleiders (zowel nationaal als internationaal) geven tijdens het seminar hun visie over de VoIP markt en de mogelijkheden voor de eindgebruiker (B2C en B2B) en het kanaal (B2C en B2B).

Tijdens de pauzes en na het seminar is er gelegenheid tot netwerken en de stands te bezoeken. Op deze stands presenteren vendoren en dienstverleners de nieuwste producten en diensten.

Aan het einde van de dag heeft de bezoeker een compleet overzicht van alle relevante zaken rondom VoIP voor zijn eigen business en dat van zijn klanten (B2B en B2C).

Voor meer informatie over het seminarprogramma en inschrijvingen verwijzen wij u naar onze site.

Om de discussie over VoIP interactief te voeren is ook een blog gelanceerd.Gerelateerde links:
VoIP op de iPod Touch
Meer dan 1 miljoen VoIP abonnees in Nederland
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl