Nieuws
06 maart 2011 - Ron Smeets

Tweede editie ICE Amsterdam morgen van start

Morgen en dinsdag wordt in Amsterdam de tweede editie van ICE Amsterdam gehouden, een conferentie waar ontwikkelaars van mobiele applicaties, creatieven, marketeers, bestuurders, managers en ondernemers met elkaar kennis en ervaringen uitwisselen op het gebied van mobiele toepassingen.

Kortom, een van de plekken waar je als mobiele applicatie ontwikkelaar bij moet zijn.

Het programma is een mix van keynotes, presentaties, parallelsessies, een iOS Devcamp en diverse Boot Camps over de ontwikkeling, het gebruik en exploitatie van mobiele applicaties voor de diverse smartphone en tablet platforms (Android, iOS en Windows Phone 7). Op de lijst met sprekers staan onder andere Dom Sagolla (Twitter), Joe Pezzilo (applicatie ontwikkelaar) en Jerry Lieveld (Mobtzu).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.