Geruchten
08 april 2009 - Ron Smeets

Tweede BlackBerry Storm op komst

Volgens een medewerker van RIM zou eind dit jaar een nieuwe versie van de BlackBerry Storm op de markt komen.

Als de geruchten, die opgevangen zijn tijdens de Tele-Visie vakbeurs in Nieuwegein, kloppen dan zal de nieuwe Storm niet meer alleen via Vodafone te koop zijn maar ook bij KPN.

De definitieve naam van de nieuwe Storm moet nog bekendgemaakt worden. Een van de belangrijkste, en broodnodige, verbeteringen aan het toestel zal met de werking van het virtuele keyboard te maken hebben.

Ik heb de Storm ook een paar weken in gebruikt en het typen met behulp van het Virtuele keyboard en SurePress touchscreen is inderdaad een ramp. Om een mailtje te maken ben ik met de Storm gemiddeld drie keer zo lang bezig dan op mijn 'oude vertrouwde' 8800.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.