Accessoires
31 maart 2006 - Ron Smeets

Twee uur bellen met een penlite batterij

Als we de makers van de Turbo Charge mogen geloven dan kun je met behulp van hun 'turbolader' en één penlite (AA) batterij tot maximaal twee uur langer bellen met je GSM of PDA op het moment dat je accu leeg is. Als je niet belt, dan kan de Turbo Charge voor een uur of 40 extra standy-by tijd zorgen.

De 'lader' wordt geleverd met verschillende adapters zodat ie voor bijna elk merk toestel te gebruiken is. Online te bestellen voor 25 dollar, als je tenminste in de USA woont (of er een adres hebt), damn!Gerelateerde links:
Draadloze accu lader
Accusharing via USB
Handaangedreven lader, zaklamp en fitnessgadget
De Solio van dichtbij bekeken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.