Geruchten
06 juni 2008 - Ron Smeets

Twee uitvoeringen van de 3G iPhone op komst?

Met nog slechts enkele dagen te gaan tot de officiele presentatie van de tweede generatie iPhones worden de geruchten over wat we kunnen gaan verwachten steeds talrijker.

Zo weet iLounge ons nu te melden, compleet met 'fotobewijs', dat Apple maandag mogelijk twee versies van de nieuwe iPhone zal introduceren, een grote en een kleine uitvoering.

Opvallend is dat beide versies kleiner zijn dan de huidige iPhone. Die heeft namelijk een touchscreen display van 3.5 inch en volgens iLounge moeten de twee nieuwe uitvoeringen het doen met 2.8 en 3.2 inch displays (zie foto hierboven).

We zullen zien. . .Gerelateerde links:
Nieuwe iPhone: wel 3G, geen GPS en nog steeds een 2MP cam
Nieuwe foto's van de iPhone 3G uitgelekt
Nieuwe iPhone gespot?
Meer details van de 3G iPhone uitgelekt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.