Toestellen
05 januari 2006 - Ron Smeets

Twee QWERTY Smartphones bij Verizon

Sinds deze week kunnen Verizon klanten in de VS zichzelf al verblijden met de komst van de Palm Treo 700w, de eerste Windows Mobile based Palm die de gemoederen de afgelopen maanden aardig bezig hield.

Gelukkig is ook aan alle niet-Palm fans (volgens mij zijn dat er meer) gedacht. Over enkele dagen zal namenlijk ook een veelbesproken Samsung Smartphone het daglicht zien, de i830, net als de Treo voorzien van een Qwerty toestenbord en de nodige Smartphone features.

Beide toestellen 'zweven' in de prijsklasse tussen de 400 en 600 dollar rond.Gerelateerde links:
Samsung PDA met WiBro
Lancering Treo 700w op CES?
Verizon 'verraadt' naam Windows Palm
Samsung Symbian Smartphones op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.