Geruchten
09 maart 2011 - Ron Smeets

Twee of drie nieuwe LG (Smart)phones op de CTIA?

LG is de afgelopen weken goed bezig als het gaat om het vormgeven van hun geplande smartphone comeback voor 2011. Met de presentatie van de Optimus 2X Speed en Optimus 3D schaarde de Koreaanse fabrikant zich, qua specs en innovativiteit in ieder geval weer in de top van de smartphone makers.

Of de toestellen ook een commercieel succes worden zal natuurlijk moeten blijken, maar LG lijkt in ieder geval weer op de goede weg. En het lijkt er ook op dat we zeer binnenkort wellicht nog meer nieuwe LG's mogen verwachten.

Op de website van de CTIA Wireless die tussen 21 en 24 maart in Orlando gehouden wordt zijn namelijk twee (eingelijk drie) nieuwe, nog niet bekende, 'LG Mobile Phones' opgedoken.

Nu wil dat natuurlijk nog niet veel zeggen want voor hetzelfde geld zijn dit de Amerikaanse, of provider, versies van de Optimus 2X en 3D, maar speculeren blijft leuk natuurlijk. Feitelijks staan er zelfs drie 'nieuwe' LG's op de site want enkele regels daarboven (zie afbeelding) staat naast de LG Revolution nog een 'LG Mobile Phones' vermeld. Enfin, we zullen rond 22 maart wel meer info krijgen hierover.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.