Geruchten
15 april 2007 - Ron Smeets

Twee nieuwe uitvoeringen van de Nokia 6110?

De foto's zijn wat onduidelijk en ze komen van een Zweeds forum, maar de toestellen op de foto's hierboven en hieronder (na de klik) zouden van twee nieuwe Nokia 6110 uitvoeringen zijn.

Hiernaast staat, volgens het Zweedse 'Pricerunner', de 6110 Classic. Volgens de geruchten een Series 60 Symbian toestel met HSDPA, 2 inch QVGA display, 2MP camera en een prijskaartje van ca. 2000 kronen, ofwel 300 Euro.

Onder zou de 6110 Slider te zien zijn, een Series 40 Symbian 3G toestel met 2.2 inch QVGA display, 3MP camera en een prijskaartje van zo'n 350 Euro.

Zoals ik het kan beoordelen lijken het twee slecht ge-photoshop-te fake's (waarbij ook nog eens de inkt doorgelopen is ;-))) Oordeel zelf maar wat je er van vindt.Gerelateerde links:
Nokia 6110 Navigator
Ook NAVTEQ kaarten voor Nokia 6110 Navigator
Nokia 6230 en 6111 Flower Power editie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.