Geruchten
16 december 2007 - Ron Smeets

Twee nieuwe Toshiba Smartphones op komst?

Bij de FCC zijn onlangs twee nieuwe Toshiba Smartphones ter goedkeuring aangeboden.

Het gaat om de G910 en G920 en dus de mogelijke opvolgers voor de G900 (foto hierboven).

Veel meer dan de gespotte labels en een foto van de geopende achterzijde van het toestel is nog niet bekend. Uit onderstaande plaatjes valt wel duidelijk af te leiden dat ze een camera en WiFi aan boord hebben.

Op een Russische site is overigens ook nog een foto opgedoken (helemaal onder) waarop een Toshiba bobo te zien zou zijn met een prototype van de G910 in zijn handen. Helaas is het toestel niet echt goed te zien.

Via:MabilaBuzzGerelateerde links:
Toshiba's G900: een belofte
Toshiba G500, een redelijk normale Smartphone
Toshiba TS605 voor de Europese markt
Toshiba verslaat LG-Philips
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.