Toestellen
05 maart 2008 - Mark

Twee nieuwe Spyker's in Genève

UPDATE: In tegenstelling tot hetgeen ik eerder schreef zijn deze nieuwe Spykers niet in Hannover gepresenteerd maar op de Autosalon van Genève. (Thanx Martijn).

Spyker deed vorig jaar, na het mislukte Formule 1 debuut, al haar intrede op de mobiele telefoonmarkt en nu ze helemaal verlost zijn van hun zwaar verliesgevende race-ambities vond men het tijd om twee nieuwe mobieltjes te introduceren.

Vlak voor de introductie in Genève hadden onze vrienden vanPortablegear de kans om enkele minuten met de LaTurby (foto boven) en Monaco (foto hieronder) door te brengen.

De LaTurby is een candybar model met een 2 megapixel camera, Bluetooth, Multimedia speler en 1 GB ingebouwd gegeugen dat nog uit te breiden is (microSD).

De MonteCarlo is een slider met dezelfde specs, maar om nu te zeggen dat dit de 'slider-versie' is van de LaTurby voert wat ver. Daarvoor zijn de vormgeving en de looks van de MonteCarlo toch te uniek.

Beide toestellen zijn zeer stijlvol vormgegeven en zullen daardoor ook meteen opvallen als ze over enkele weken, samen met de eerder geintroduceerde LaViolette in de winkels van de PhoneHouse verschijnen.

De MonteCarloGerelateerde links:
Eerste videopreview van een Spyker GSM
Meer foto’s en specs van de Spyker GSM’s
Spyker komt met eigen GSM
Over de auteur: Mark