Toestellen
26 september 2007 - Ron Smeets

Twee nieuwe Sidekicks officieel aangekondigd

Nee, ze zijn nog steeds niet bedoeld voor de Nederlandse markt, maar T-Mobile heeft in de VS vandaag officieel twee nieuwe versies van de populaire SideKick aangekondigd.

Het gaat om de twee modellen die al langer in de geruchtencircuits rondszwerven, de LX van Sharp/Danger en de goedkopere Slide van Motorola.

De LX is kwa specs duidelijk de betere van de twee met een 3 inch widescreen Sharp AQUOS display, helaas slechts een 1.3 megapixel camera, 128Mb microSD geheugen.

De SideKick Slide heeft duidelijk mindere specs met een 2.4 inch QVGA display, dezelfde 1.3MP camera, Bleutooth en miniSD geheugenkaart.

De prijzen van beide toestellen liggen op respectievelijk $299 (LX) en $199 (Slide) maar zoals gezegd komen ze voorlopig echter helaas (nog) niet naar Europa.

Meer info voor de liefhebbers op SideKick dot comGerelateerde links:
SideKick LX vanaf 24 oktober bij T-Mobile in de VS
Vierde generatie SideKick gespot
Motorola's SideKick, de Zante aka Q900
Twee nieuwe SideKick ontwerpen
SideKick iD vs SideKick 3
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.