Geruchten
19 juni 2007 - Ron Smeets

Twee nieuwe SideKick ontwerpen

Het zijn nog 'tekeningen', maar als we deze verhalen mogen geloven dan zijn dit de eerste ontwerpen van de vierde generatie SideKick.

Het toestel links (klik op de foto voor een grotere versie) zou de nieuwe standaard SideKick 4 kunnen zijn en het rechter model is de zogenaamde SideKick Slide. De naam zegt het al, deze heeft geen 'draaiend' display maar eentje die naar buiten schuift.

De SideKick Slide zou een stuk platter moeten worden dan de standaard versie. Bovendien lijkt het er op dat dit ontwerp van Motorola afkomstig is. Vandaar dat ie door insiders ook al de SideKick RAZR genoemd wordt.

Of deze ontwerpen daadwerkelijk in de (Amerikaanse) winkels gaan verschijnen is nog maar de vraag.

Leuk, maar hier in Nederland wachten SideKick fans nog altijd op de release van de derder generatie. . .Gerelateerde links:
SideKick iD valt ook goed bij 'Celebrity Babes'
SideKick iD vs SideKick 3
iPhone skin voor de SideKick III
SideKick 3 zet voet op Europese bodem
Sidekick III wist je credit cards
Paris Hilton showed haar nieuwe Sidekick

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.