Geruchten
01 februari 2012 - Ron Smeets

Twee nieuwe Samsung Tablet typenummers duiken op

Er gaan al een tijdje geruchten dat Samsung op het MWC (onder andere) een (of meerdere) nieuwe Android tablets gaat presenteren. Daarbij wordt ook een quad core 'monster' met een mega resolutie (2560 x 1600 pixels) genoemd.

Via de WiFi Alliance zijn nu twee typenummers van, nog onbekende, Samsung tablets uitgelekt; de GT-P3100 en de GT-P5100. Deze namen staan daar in een database die gebruikt wordt voor (WiFi) certificering van toestellen.

Van de GT-P3100 is ook een WAP profiel gespot. Daarin staat onder andere een schermresolutie van 1024 x 600 pixels en een VGA (640x480) camera. Dit is dan dus niet het model met de mega resolutie. Veel meer informatie is er op dit moment nog niet, maar de ontdekking is natuurlijk weer koren op de molen voor de vele speculatieve geruchten rondom nieuwe Samsung Tablets ;-)) Met dank aan een oplettende Japanse bron

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.