Toestellen
01 december 2009 - Ron Smeets

Twee nieuwe Samsung Ladyphones, de S5150 Diva en S7070 Diva

Ruim een week geleden doken de eerste kiekjes op van twee nieuwe Samsung Ladyphones en enkele dagen daarvoor hoorde ik er al iets over.

Vandaag heeft de Koreaanse fabrikant deze twee Ladyphones officieel onthuld: de Samsung S5150 Diva, een clamshell model, en de full-touch S7070 Diva. Beide toestellen komen begin volgend jaar (2010) op de markt.

De Samsung S7070 Diva (foto hiernaast) heeft onder andere een 3.2 megapixel camera, een 3 inch full-touschreen display en speciale menu toets die er uit ziet als een half-doorzichtige diamant. Heel vrouwelijk ;-) Opvallend is natuurlijk ook de kussentjes-achtige achterkant.

De Samsung S5150 Diva (foto hieronder) is een clamshell toestel met een 2.2 inch primair display en een extra 'verborgen' LED display aan de buitenzijde, dezelfde 3.2 megapixel camera en een vergelijkbaar kussentjes-achtig design aan de buitenzijde van het toestel. Verder hebben beide toestellen ook weer de nodige 'vrouwelijke' features zoals fake call en zijn ook opties als Bluetooth, een FM Radio en een microSD geheugenkaart gleuf aanwezig.

Veel meer specs zijn van beide toestellen op dit moment nog niet bekend, maar zeker is wel dat ze in Q1 van 2010 ook bij ons in Nederland in de winkels zullen liggen. Samsung-S5150

Nog enkele foto's. Op de tweede is ook duidelijk het kussentjes design achter op de S7070 Diva te zien. Samsung-S5150-S7070 Samsung-S7070-back-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.