Toestellen
09 december 2012 - Ron Smeets

Twee nieuwe Samsung Ativ S teaser video's

Eerder vandaag vroeg ik mij af waar de Samsung Ativ S toch blijft. De Koreaanse fabrikant is er, zes maanden na de lancering op de IFA, nog altijd niet in geslaagd het toestel in de winkels te leggen en wordt nu links en rechts ingehaald door HTC, Nokia en straks misschien ook nog door Huawei en ZTE.

Om de 'hype' (al kun je daar al lang niet meer over spreken bij de Ativ S) nog een beetje levendig te houden heeft Samsung twee nieuwe teaser video's van de Ativ S gemaakt. Of beter gezegd, een design video en een handleiding voor het gebruik van Sociale Netwerken, de camera en enke andere WP8 features. Leuk, maar ik zou toch liever zien dat het toestel nu eindelijk eens in de winkels verscheen ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=qCaARLB5Bfchttp://www.youtube.com/watch?v=lHfm9s5Wg6o

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.