Toestellen
27 december 2006 - Ron Smeets

Twee nieuwe Pantech multimedia toestellen

Natuurlijk alleen voor de Koreaanse markt, voorlopig althans. De IM-S150 en IM-U150 worden daar onder de merknaam Sky van Pantech aan de man (of vrouw) gebracht.

De kleinste van de twee (rechts op de foto boven), de S150, heeft onlangs al een iF Design Award 2007 gewonnen en meet slechts 37x78mm. Tot de overige specs behoren onder andere een 1.3MP camera, MP3 speler, WiFi en woordenboek.

De U150 heeft dankzij de kleur en het touch wheel aan de voorzijde wel wat weg van een iPod achtige GSM met 1GB geheugen en een MP3 speler. Nog enkele foto's:Gerelateerde links:
Pantech's nieuwste multimedia slider, de Sky IM-U160
Aparte multimedia GSM van Sky
Pantech sluit toesteldeal met Orange
Plat 3.2 MPX toestel van Pantech en Curitel
De unisex GSM van Pantech
4 Megapixel slider van Pantech
Pantech T-Slide camphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.