Toestellen
09 juli 2007 - Ron Smeets

Twee nieuwe namaak Chocolates

Het is toch weer een tijdje geleden dat er nieuwe namaak Chocolate’s gesignaleerd werden.

De laatste maanden zijn toch vooral de Shine, N95 en diverse Sony Ericsson Walkmanphones in trek bij de Chinese namaak fabrikanten.

Enfin, hierboven en op de foto na de klik, zie je twee versies van de Chocolate, de ‘originele’ slider en de clamshell. Heel toepasselijk (maar niet echt origineel :-)) hebben ze beide toestellen naast een chcolade reep gefotografeerd.

Qua specs zijn ze niet echt spectaculair, maar dat is de originele Chocolate van LG ook niet. Bij deze modellen gaat het toch vooral om de ‘looks’.Gerelateerde links:
Chinese namaak Chocolate
LG Shine populairder dan de Chocolate
Chinese namaak GSM's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.