Geruchten
26 maart 2006 - Ron Smeets

Twee nieuwe N-serie Nokia's op komst

De afgelopen dagen zijn op diverse sites wederom geruchten opgedoken van twee nieuwe N-serie Nokia toestellen.

Vooral de N93, opvolger van de huidige N90 en N92, wordt veel besproken. Een toestel dat medio November al eens in het nieuws kwam. De nieuwste multimedia GSM van de Finse toestelmaker zou, zo meldden wij toen ook al, worden voorzien van een 3.2MP cam met (eindelijk voor Nokia) een 3x optische zoomlens, 2.8inch display en DVB-H. Daarnaast zullen ook functies als HSDPA, WiFi en Bluetooth standaard aanwezig zijn.

Behalve de N93 zou Nokia ook de N73 aan het voorbereiden zijn. Die laatste wordt de opvolger van de N70. Foto's hebben we er nog niet van kunnen vinden, maar volgens NewMobile zou ie voorzien worden van een 3.2MP cam (dezelfde als in de N93?!?) Bluetooth, Stereo speakers en een bijzonder design.

Foto's van de N93 zijn er dus wel:Gerelateerde links:
Opvolger van de N92 ligt al klaar
Nokia's TV GSM in 2006 in de winkels
N92 van dichtbij bekeken
Nokia N90 Media Phone van het jaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.