Toestellen
12 december 2008 - Ron Smeets

Twee nieuwe luxe Samsung's

Tijdens de opening van de Miljonair Fair heeft Samsung gisteren twee nieuwe luxe versies van bestaande toestellen geintroduceerd; de F480 (TouchWiz) en een prepay versie van de toch al ietwat belegen D900i.

In tegenstelling tot de Luxe Omnia die deze zomer ook echt de naam Millionair meekreeg zullen Samsung's nieuwste luxury phones als 'Jackie Pack' door het leven gaan. Dat heeft overigens niets te maken met die Jackie uit Hong Kong maar de naam is afkomstig van een magazine voor de rijken.

Speciaal voor de opening van de Miljonair Fair, en om de eerste Samsung F480 Jackie Pack in ontvangst te nemen, was Pamela Anderson ingevlogen en mochten Marjolijn van DutchCowgirls en Tim van GSM Helpdesk de online media vertegenwoordigen. Zoals je op de foto's hierboven en onder

In de doos zitten behalve de F480 of de D900i ook een collier en een armbandje. Daarnaast zijn beide toestellen speciaal voor deze gelegenheid in een luxe bruin jasje gestoken.

Helaas heeft Samsung gisteren de prijs en beschikbaarheid van de twee Jackie Pack's nog niet bekend gemaakt maar ik neem toch aan dat het de bedoeling van de Koreaanse fabrikant zal zijn om beide toestellen nog vóór de komende feestdagen in de winkels te leggen.

Update (11u45): Inmiddels zijn de prijzen van de twee toestellen bekend. Zowel de F480 als de D900i Jackie Pack uitvoeringen liggen vanaf vandaag (12 December) in de winkels waarbij aangetekend moet worden dat de D900i (prepay versie) voor €99,95 alleen bij Vodafone verkrijgbaar zal zijn. De F480 Jackie Pack kost, zonder abonnement, €429 Euro.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.