Geruchten
28 februari 2008 - Ron Smeets

Twee nieuwe LG's in Hannover: KF240 en KF750

Als we de geruchten mogen geloven dan introdceert LG volgende week tijdens de CeBIT twee nieuwe toestellen in de 'KF' serie. Het zou gaan om de high-end KF750 en een musicphone, de KF240.

Op een Roemeense veilingsite wordt al een exemplaar van de KF750 te koop aangeboden (foto's hierboven en onder) voor 399 Euro en er staan wat specs bij. Natuurlijk gaat het hier om geruchten dus til er niet te zwaar aan ;-)

Maar goed, volgens de Roemenen wordt de KF750 (codenaam: Libra) een slider met een QVGA touchscreen display, touchpad, 5 megapixel fotocamera, een VGA (videocall) camera aan de voorzijde, 160 MB intern geheugen en een microSD geheugenkaart optie.

De KF240, zo meldt Unwired View, wordt mogelijk deze week al aangekondigd en is een muziek GSM met 2 megapixel camera die vanaf volgende week al in Latijns America, China en Azie in de winkels zou moeten liggen. Hier zijn nog geen foto's van gevonden.

Verder wordt er ook gesproken over een mogelijk derde nieuwe toestel, de KF300. maar hierover is nog helemaal geen info te vinden.

Via: Blog Sina (Chinees).Gerelateerde links:
Foto’s van de nieuwe LG toestellen
LG combineert Prada en Chocolate in de KF600 en KF700
Eerste afbeelding van de LG KF700
MWC primeur: LG's ultraplatte KF510 slider
LG KF600 heeft een InteractPad
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.