Geruchten
03 november 2015 - Ron Smeets

Twee nieuwe LG smartwatches voor kids gespot De GizmoPal 2 en GizmoGadget lijken in ieder geval voor de Amerikaanse markt bestemd

Veel meer dan onderstaand kiekje en de namen, online gezet door de beruchte @evleaks, is nog niet bekend van deze nieuwe LG smartwatches. Behalve dan dat ze, net als de GizmoPal van vorig jaar, vooral bedoeld zijn voor kinderen. Het verschil is wel dat de nieuwe 'Gizmo' een scherm heeft.

De GizmoGadget en GizmoPal 2 zullen, zo wordt vermoed, binnenkort onthuld worden zodat ze nog onder de Kerstboom kunnen belanden. Dat gaat dan in ieder geval voor Amerika gelden want de toestellen die hier te zien zijn hebben Verizon branding.

Het wordt wachten op de eerste officiële berichten van Koreaanse fabrikant voordat duidelijk wordt of deze kids-smartwatches ook buiten de VS en/of Korea op de markt gaan komen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.