Geruchten
08 december 2010 - Ron Smeets

Twee nieuwe foto's van de Nokia X7

De afgelopen weken zijn al enkele foto's en een video van de Nokia X7 opgedoken. De Russische 'Nokia Insider' Eldar Murtazin heeft afgelopen nacht twee nieuwe kiekjes van de X7 ontvangen.

Opvallend is dat op een van de foto's (zie hieronder) het AT&T logo te zien is. Veel meer info wordt niet gegeven. Kwestie van afwachten op de eerste officiele berichten uit het Nokia kamp dus.

UPDATE (11u55): Er zijn nog twee kiekjes opgedoken: Nokia-X7-Rumor-0812-c Nokia-X7-Rumor-0812-d Nokia-X7-Rumor-0812-b Nokia-X7-Rumor-0812-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.