Geruchten
09 april 2008 - Ron Smeets

Twee nieuwe foto's van de 'Emelie' opgedoken

De afgelopen worden de geruchten rondom de komst van twee nieuwe Sony Ericsson toestellen, de P5 'Paris' en de 'Emelie', steeds sterker.

Zie hier (foto's boven en hieronder) twee nieuwe 'teaser' kiekjes van de 'Emelie'. Volgens de laatste geruchten zou dit een nieuwe low- tot mid-end K-series toestel moeten worden. Er wordt ook een typenaam genoemd, K111, maar die is nog hoogst onzeker.

Opvallend is dat vrijwel alle plaatjes en info die tot nu toe 'uitgelekt' zijn van één bron afkomstig lijken te komen: The Unofficial Sony Ericsson Blog.

Ik ben zeer benieuwd naar de eerste berichten van Sony Ericsson zelf over deze twee mogelijk nieuwe modellen. . .Gerelateerde links:
Derde foto P5 opgedoken
Nog een foto van de Sony Ericsson P5 'Paris'
Eerste échte foto van de Sony Ericsson P5i 'Paris' gespot
Eerste foto's van de Sony Ericsson 'Emilie'?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.