Toestellen
20 december 2005 - Ron Smeets

Twee nieuwe DMB players van Samsung

Samsung presenteerde onlangs twee mobiele TV ontvangers, de DMB-T750 en T450. Beide modellen zijn ontwikkeld voor de ontvangst van DMB uitzendingen.

Zowel de 7'' (18cm) T750 als de 4'' (10cm) T450 beschikken tevens over een MP3 player, digitaal fotoalbum en SD/MMC card slot. Volledig opgeladen kun je 4 uur mobiel TV kijken.

Helaas hebben beide toestellen geen GSM functie meegekregen van de Samsung crew. Of moeten we zeggen 'gelukkig maar', want met respectievelijk 600gram (T750) en 260gram (T450) zijn het geen apparaten voor de broek- of binnenzak!Gerelateerde links:
Groen licht voor DMB
Kleinste DMB phone komt van Samsung
Samsung's nieuwe DMB Smartphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.