Toestellen
07 februari 2007 - Ron Smeets

Twee nieuwe Cybershot toestellen van Sony Ericsson

De Japans-Zweedse toestelmaker pakte gisteren flink uit. Het grote nieuws was natuurlijk de aankondiging van de langverwachte W880i 'Ai' Walkmanphone, maar Sony Ericsson introduceerde ook twee nieuwe Cybershot GSM's, de K810i (links op de foto) en de ietwat eenvoudigere K550i.

Bij de specs van de K810 zien we behalve een 3.2MP camera met steady-shot en xenon flitser, ook quad band GSM, UMTS, een Memory Stick Micro geheugenkaart, Bluetooth 2.0, USB 2.0 en een 2.0inch QVGA display.

De K550i moet het doen met een 2MP camera met LED flits zonder steady-shot, quad band GSM, GPRS/EDGE support, Bluetooth 2.0, USB 2.0. Hij is met 14mm wel wat platter dan de K810i die 17mm dik is.

De volledige specs van beide toestellen kun je hier nalezenGerelateerde links:
Eerste video van de W880
Sony Ericsson W880 'Ai' officieel gepresenteerd
Sony Ericsson onthult twee foto's van de W880 'Ai'
Duidelijke foto's van de Sony Ericsson 'Ai' W880
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.