Toestellen
30 augustus 2009 - Ron Smeets

Twee live kiekjes van de Nokia N900

Deze week kondigde Nokia de komst van de N900 aan, de eerste N-Series multimedia phone met het Maemo 5 besturingssysteem. Het eerste officiële 'optreden' van de N900 zal komende week plaatsvinden tijdens Nokia World maar natuurlijk wordt het toestel binnen de muren van de diverse Nokia kantoren al driftig gebruikt. Hieronder zie je twee live kiekjes van het toestel.

Een daarvan, die met de Twitter pagina in beeld, is afkomstig van Nokia'ss PR man voor de Benelux. Ondanks dat ik hem de afgelopen dagen meerdere keren gespamd heb ;-))) is het mij nog niet gelukt een afspraak te regelen om vóór Nokia World alvast een fotoshoot van het toestel te kunnen maken. Druk, druk, druk hebben ze het bij Nokia met de voorbereidingen voor de komende week. Tja, dat kan gebeuren natuurlijk, maar jammer is het wel. . . Nokia-N900-Live-a1 Nokia-N900-Live-b Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.