Geruchten
18 oktober 2006 - Ron Smeets

Twee iPhones op komst?

Sinds een paat dagen geleden het nieuws bekend werd dat Apple de merknaam iPhone officieel gedeponeerd heeft is de geruchtenstroom rond de Apple GSM weer goed op gang gekomen.

Het meest voor de hand liggende moment waarop Steve Jobs de iPhone zou gaan introduceren is natuurlijk de jaarlijkse MacWorld Expo in January.

Analisten voorspellen dan ook dat Apple daar de langverwachte iPhone aan het grote publiek zal presenteren. Bovendien verwachten diezelfde analisten dat Apple niet één, maar twee iPhones tegelijk op de markt zal zetten.

Eentje is een muziek gorienteerde versie met 3MP camera en de andere zou meer in de lijn van Smartphones thuishoren met opties als een qwerty toetsenbord en WiFi.Gerelateerde links:
iPhone geruchten weer aangewakkerd
Geen iPhone maar de i-Talk Nano VoIP telefoon
iPhone geruchten Softbank weer ontkend
Apple's 30e verjaardag komt eraan
JP Morgan: Apple GSM komt nog dit jaar
Terrabyte iPod en Apple iPhone komen er aan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.